Het browserspel My Free Farm?

Wordt de beste biologische boer aller tijden! Bij het gratis browserspel My Free Farm draait alles om je eigen boerderij. Plant online groente en voer voor je dieren op je akker. Verzorg je dieren in de stal en bouw je boerderij steeds verder uit. Wollige schapen, gelukkige koeien, zoemende bijen, prachtige siervissen en mekkerende geiten wachten op jou!

En zodra in My Free Farm alle dieren verzorgt zijn en ook je planten zoals het maïs en de wortels in de grond staan is het tijd om even naar het dorp te gaan. Bij de stamtafel van menig boerengilde ben je hartelijk welkom. Met een paar decoraties kun je een prachtige sierakker aanleggen, en hiermee deelnemen aan de maandelijkse wedstrijd. Presenteer je sierakker aan je vrienden. Richt je eigen boerenhuis uit je dromen in dit browserspel en bak in een oude molen recepten voor leuke bonussen.

Bij deze economische simulatie hoef je geen kennis te hebben van statistieken om succes te hebben! Zonder extra downloads en installaties kun je direct in je eigen browser spelen en jezelf opwerken van knecht tot Boeren keizer! Een online spel dat meerdere miljoenen spelers wereldwijd weet te begeren.

Het verhaal van dit browserspel

Er was eens een varkentje dat leefde op een prachtige boerderij in het land van MyFreeFarm. Kijkend naar het schitterende graan in de zon, genietend van de fantastische geuren van de zomer, luisterend naar de vrolijk kakelende kippen en knorrend naar de schattige schapen. Het varkentje was gelukkig en één met de wereld.

Op een dag voelde het varkentje dat er iets ontbrak. De boerderij was al een langere tijd in verval geraakt. Het loeien van de koeien werd steeds luider, aangezien het leek alsof ze al een hele tijd niet gemolken waren. De wol van de schapen was zo lang dat het leek alsof de hele boerderij met wol bedekt was, aangezien er niemand was om de schapen te scheren. “Dit kan zo niet langer!”, dacht het varkentje bij zichzelf. Ik heb iemand nodig die me helpt om de akkers te onderhouden, de bijen te voeren en om de schapen te scheren. Iemand die in de grote boerderij kan wonen en om de boerengildes in het nabij gelegen Boerendaal te bezoeken.

En op dat moment arriveer jij op My Free Farm: Om voor de boerderij te zorgen, de dieren te verzorgen en samen met het varkentje de boerderij te runnen. Wacht je op een lang en gelukkig einde? Dan is het nu toch echt zaak je mouwen op te stropen, je hooivork te pakken en het browserspel My Free Farm je naar de wonderlijke wereld van het boerenleven te laten leiden! Speel online met miljoenen andere spelers en na verloop van tijd realiseer je je dat een economische simulatie spel enorm leuk en kleurrijk kan zijn!

De mogelijkheden van dit browserspel

Planten, planten en planten!

Verzorg je online akkers en verbouw meer dan 40 verschillende soorten groenten en fruit. Bewonder de groeistadia van je planten en bewater ze regelmatig. Door het verbouwen van voederplanten kun je je dieren voeren. Wil je je maïs en graan nog sneller verbouwen? Koop dan bonusrecepten die in de molen gemalen worden tot leuke bonussen.

Je dieren wachten op hun verzorger!

Verzorg je koeien, kippen, schapen, geiten, bijen en vissen, hiervoor geven ze je melk, geitenmelk, eieren, wol, honing en siervissen tijdens het verloop van dit browserspel. Verwerk deze producten en maak er mayonaise, bonbons, bolletjes wol, yoghurt of kaas van en verkoop deze direct aan je klanten. Immers, biologische producten zijn tegenwoordig helemaal dé trend!! Ontdek hoeveel plezier een economische simulatie kan zijn!

Je boerengilde wacht op je!

Dit browserspel draait vooral om gezamenlijk spelen: Kom samen met spelers en richt een eigen boerengilde op! Voltooi met z´n allen leuke gilde-quests, speel van een bronzen- naar een gouden medaille en handel met elkaar! De marktplaats bied je alles wat je je maar kunt wensen: verkoop je overschotten aan kruiden, aardbeien of spinazie of koop nieuwe zaden!

En dat is nog niet alles...

Er is veel meer te ontdekken in My Free Farm! Versier je akkers met balen hooi, speelse konijnen en richt je eigen boerderij helemaal naar je persoonlijke stijl in! Bezoek de loterijkraam waar je elke dag een gratis lot krijgt. Voltooi quests, loop de 45 levels door en maak het van knecht tot Boeren keizer. Duik in het echte boerenleven met het online browserspel My Free Farm!

Server: 
 
Login: 
 
Wachtwoord: 
 
Wachtwoord vergeten?
Aanmelding
AGV en Privacybeleid bevestigen
Nieuw wachtwoord aanvragen
Je nieuwe wachtwoord wordt direct naar je e-mailadres gestuurd.
Als je een Upjers account hebt, dan kun je hier een nieuw wachtwoord aanvragen.
Je werd uitgelogd.
Bedankt voor het spelen.

Uitleg: Na 2 uur spelen word je automatisch uitgelogd. Dit is een veiligheidsmaatregel voor als je een openbare computer(school, universiteit, bedrijf) zou gebruiken. En vergeet uit te loggen.

Veel plezier met spelen!

Jouw My Free Farm team
Portaal login
De aparte Portaal login is vervallen!

Je kunt nu direct hierboven, via de startpagina van My Free Farm inloggen met je Portaal naam en wachtwoord.

Voer hiervoor je gegevens in achter "Login" en "Wachtwoord". Je kunt natuurlijk ook je e-mailadres gebruiken, als loginnaam.
Fout!
My Free Farm
Nederland