De charme van een boerderij simulatie

Browsergames van Upjers

My Free Farm – Afwisselende boerderij spellen

In het browserspel My Free Farm ontwikkelt de speler zich van knecht tot meloenen minister. Zo komen er met elk level nieuwe mogelijkheden om je boerderij verder uit te bouwen, nieuwe dieren te verzorgen en extra planten. My Free Farm biedt hierbij een origineel online spel in een virtuele omgeving.


My Free Farm

Boerderij spelletjes zijn de trend

My Free Farm daagt de speler uit zijn eigen boerderij te runnen. Nieuwe boeren hebben hier zelf de verantwoordelijkheid voor hun boerderij, akkers en dieren te zorgen.

Oogsten tot de haan kraait

Zelfs nieuwe spelers weten iets over het managen van een eigen boerderij. Het concept van boerderij spellen is dus duidelijk geen fantasie!

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Online-Schapen

Uniek boerderijspel

Natuurlijk is het geen 1 op 1 simulatie van een boerenbedrijf. Met respect voor de hard werkende boeren hebben wij het boerderij spel met een mentor, Gordon het varkentje, uitgerust. Hij leidt zijn fans met veel humor en plezier door het harde boeren leven. In een boerderij spelletje moet ook hard gewerkt worden voordat de oogst naar de markt gedragen kan worden. Hiervoor kun je jouw farm van alle benodigde materialen uitrusten.

Boerderij spelletjes brengen boeren samen

Boerderij spellen zijn een bron voor langdurig speelplezier. De speler kan de boerderij naar eigen inzicht beheren en op den duur zelfs een boer worden met meerdere boerderijen, een boomkwekerij en een eigen picknickplaats. De mogelijkheden in My Free Farm zijn hiermee eindeloos.

  • Meer informatie over de community op ons Portaal!
  • Dagelijks nieuwe spelers - de succesvolle boerderij simulatie groeit verder!
  • Ben jij een echte boer? Ontdek het zelf!

Screenshot 4
Screenshot 5

Upjers spellen beleven

Spelen is een menselijke behoefte. Daarom is het zo leuk om spellen gratis te spelen. Sinds 2006 ontwikkeld de Bambergse browsergame ontwikkelaar Upjers browserspellen. Dit zijn online spelletjes die zich gratis in je eigen browser laten spelen. Onderdeel van de online games zijn ook boerderij spellen.

Forum - My Free Farm