My Free Farm online gratis spelen

Browsergames van Upjers

My Free Farm – Gratis spelen op de boerderij

In de humoristische browsergame My Free Farm verkent de speler de fascinerende wereld van het platteland. Hij runt zijn eigen boerenbedrijf, plant groente en fruit, verzorgt zijn dieren en verkoopt zijn producten aan de medespelers. Op deze manier kun je rekenen op een geweldige spelbeleving.


My Free Farm

De online tutorial

De starters van het online spel moeten eerst de tutorial van My Free Farm volgen. Het varkentje Gordon helpt de beginnende boer door de eerste stappen van het spel.

Meer hulp in het spel

In het online spel kan je op elk gewenst moment via het menu de extra hulp oproepen die je verder helpt binnen het spel.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Online-Schapen

De bediening van het spel

My Free Farm wordt alleen via de muis bestuurd. Elk probleem kan gemakkelijk worden opgelost door middel van een drag-and-drop actie. Sleep eenvoudig de muisaanwijzer bij het online spelen over het object welke je wilt gebruiken, en druk de muisknop in om het „vast te pakken“. Bij twijfel kun je tijdens het online te spelen de handelingen uitproberen om zo meer inzicht te verkrijgen en het gebruik te verbeteren.

Extra mogelijkheden voor onlinespelen

Voor iedereen, die reeds vertrouwd is met het online spel My Free Farm, is er de gelegenheid om tegen Coins extra mogelijkheden vrij te spelen, die het spel met enkele nieuwe functies en handigheden uitbreidt. Men kan deze Coins bij het online spel onder andere op de markt kopen.

  • Via Upjers.com online spelen!
  • Gratis of met een klein beetje extra, speelplezier voor iedereen!
  • Duik in het uitdagende spel My Free Farm!

Screenshot 4
Screenshot 5

Upjers spellen: Speel gratis mee

Gratis browsergames, dat is de passie van de Bambergse spelontwikkelaar Upjers. Sinds 2006 produceert en publiceert het bedrijf deze speciale vorm van online spellen. Met groot succes. Zo spelen miljoenen mensen over de hele wereld Upjers spellen.

Forum - My Free Farm