My Free Farm – Het innovatieve boerderij spel

Browsergames van Upjers

My Free Farm – Fascinerend boerderijspel

In het browserspel My Free Farm gaat de speler op ontdekkingstocht in de natuur. Op een boerderij beplant, begiet en oogst hij de planten op zijn akker. Verzorgt dieren, raapt eieren, verzameld honing, kweekt vissen, beheerd een eigen boomkwekerij en runt zijn eigen picknick plaats. My Free Farm biedt een fascinerend online spel.


My Free Farm

Je eigen boerderij

My Free Farm heeft het bereikt: Opbouw en boerderijspel in één. Een unieke combinatie die garant staat voor veel speelplezier.

Grote groei voor boerderij spellen

Sinds het succes van bepaalde boerderijspellen is het duidelijk dat boerderij spelletjes een groot online succes zijn.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Online-Schapen

Het boerderij spel van Upjers

Het aantal beschikbare boerderijspellen in een browser is toegenomen, My Free Farm blijft echter super actueel. Met een grote hoeveelheid fans, regelmatige events en updates heeft het spel een indruk achtergelaten bij veel online gamers. Upjers is specialist in boerderij spellen. De klassieker Molehill Empire houdt zich ook bezig met het verbouwen van producten en het inrichten van je eigen tuin.

Altijd een voorsprong

Al deze sterke punten maken van My Free Farm een zeer geliefd browserspel. Met een eigen boerenhuis die je ook naar eigen smaak kunt inrichten komt de droom van een eigen boerderij wel heel dichtbij. Iedereen kan zijn boerderij naar eigen wens inrichten en vrienden op zijn boerderij welkom heten.

Screenshot 4
Screenshot 5

Gratis spellen: Upjers browsergames

De Bambergse onderneming Upjers ontwikkeld sinds 2006 browsergames. Dit zijn online spellen die zich gratis via een internet browser laten spelen. Tegenwoordig gebruiken miljoenen mensen op de wereld online browser spelletjes. De genres die Upjers aanbiedt gaan van een boerderij simulatie tot aan een pretpark spelletje.

Forum - My Free Farm