My Free Farm – De mogelijkheden van online spelletjes

Browsergames van Upjers

My Free Farm – Fascinerend online spel

Zaaien, gieten, oogsten, met deze activiteiten start de speler het onderhoudende browsergame My Free Farm. In de grappige boerderij simulatie runt de speler zijn eigen boerderij, plant de zaden, oogst de producten, en verzorgt verschillende dieren. Echt speelplezier dat miljoenen mensen dagelijks vermaakt. Speel mee!


My Free Farm

Gratis online spelen

Ze inspireren jong en oud. We hebben het over online spellen zoals My Free Farm. Gratis browser spelletjes, plezier wacht.

Tezamen online!

In de wereld van online spellen is men nooit alleen. De medespelers maken een spel zoals My Free Farm een heel bijzondere ervaring.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Online-Schapen

Online spelen verenigt

Ondanks de internetafhankelijkheid is interactie met andere spelers van online spellen niet vanzelfsprekend. In de regel richten browser gebaseerde spellen zich op individuele spelers. In My Free Farm kun je de verantwoording van je boerderij helemaal zelf dragen maar je kunt ook probleemloos contact opnemen met andere online spelers. Op goede buren!

Online spelervaring – Voor ieder wat wils

Of je de multi-player mogelijkheden van de online hit My Free Farm gebruikt of niet, dat kan iedereen voor zichzelf beslissen. De boerderij simulatie geeft de spelers in elk geval een grote dosis spelplezier, gezamenlijk met een levendige community.

  • Op ons portaal komen de boeren bij elkaar!
  • Er wacht een grote community op je!
  • Online spelen met vrienden – op Upjers.com!

Screenshot 4
Screenshot 5

Upjers – Gratis spellen beleven

De grote passie van het Bambergse bedrijf Upjers zijn online spelletjes. Sinds 2006 produceert de spelontwerper zogenoemde browsergames. Hierbij gaat het om gratis online spellen, die je via een browser kunt spelen. Een download of installatie is hierbij niet nodig.

Forum - My Free Farm