My Free Farm en andere spelletjes

Browsergames van Upjers

My Free Farm – Gratis spelen op de boerderij

In de browsergame My Free Farm wordt de speler naar een boerderij op het platteland gevoerd. Hier staat een verlaten boerderij die met behulp van de boer in spe tot zijn oude glorie hersteld dient te worden. Stapsgewijs ontdekt de speler steeds meer mogelijkheden. Indien je graag boerderij spelletjes speelt is het browserspel My Free Farm een echte aanrader!


My Free Farm

Wij spelen gratis!

Miljoenen spelers spelen dagelijks My Free Farm online. Kosten ontstaan hierbij niet aangezien het browserspel helemaal gratis is.

Eindeloos spelen ...

Een registratie is noodzakelijk en brengt alleen maar voordelen. Het online spel is voor iedereen gratis te spelen, alleen iemand die dit wil kan zijn account met Premium mogelijkheden uitbreiden.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Online-Schapen

Geen must, geen abonnement

Een Premium account is geen verplichting. My Free Farm kan ook gratis zeer goed gespeeld worden, aangezien het spel heel veel te bieden heeft. Alles wat als Premium feature oftewel mogelijkheid aangeboden wordt is extra, wat de beleving van het spel in vergelijking tot de gratis variant nog iets verfijnt. Een mogelijkheid om per ongeluk een Premium functie te gebruiken waar je lange tijd aan vast zou zitten is er dan ook totaal niet.

Gratis spelen of toch eens Premium proberen?

Voor 40 Coins kan je jouw account een maand (31 dagen) lang tot een Premium account opwaarderen. Je kunt deze Coins kopen met een van de vele betalingsmethodes maar natuurlijk ook van andere spelers op de markt. Op die manier kun je helemaal gratis Premium worden met behulp van je online aardappel Duiten. Ook het werven van nieuwe spelers kan je extra Premium opleveren.

  • Hier geld: "Coins voor extras" - ook zonder volledig te spelen!
  • Speciale browserspellen - nu gratis spelen!
  • Met ons browsergame portaal altijd op de hoogte!

Screenshot 4
Screenshot 5

Upjers spellen: gratis meespelen

Browsergames, zo worden online spelletjes die zich zonder download of installatie laten spelen genoemd. Het enige dat je nodig hebt is een browser (zoals Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox etc.). De Bambergse online spel ontwikkelaar Upjers maakt sinds 2006 browsergames.

Forum - My Free Farm