My Free Farm – Gratis spelletjes zonder download direct spelen!

Browsergames van Upjers

My Free Farm – Gratis spellen op de boerderij

Gezamenlijk met het schattige varkentje Gordon gaat de speler het plattelands avontuur van My Free Farm aan. In het afwisselende browserspel bouwt hij zijn eigen boerderij op, bezoekt de verschillende dorpen en ontwikkeld zichzelf tot een succesvolle boer. Ontdek een buitengewoon spel!


My Free Farm

Geliefde gratis spelletjes

Het merendeel van de browsergames is voor iedereen gratis te spelen. Ideaal om het spel te verkennen.

Een grote hoeveelheid keuzes

Hierbij zijn gratis spellen net zo divers en uitgebreid als de bekende titels. Als het over actie, mysterie of een eigen pretpark gaat alles is mogelijk.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Online-Schapen

Alle mogelijkheden zijn gratis

Spellen zoals My Free Farm zijn als gratis spel ontwikkeld en garanderen veel speel plezier voor iedereen die uitsluitend gratis wil spelen. Een ieder die nog meer plezier uit het spel wil halen kan een zogenoemd Premium account aanschaffen. Dit maakt de beleving van het spel iets verfijnder door handige extra mogelijkheden.

Gratis Coins door het aanbevelen van het spel

Voor het online browserspel My Free Farm is het ook mogelijk om zonder een enkele aankoop een Premium account te ontvangen. Bekijk een reclame spot en ga de hele dag super snel naar het dorp, koop Coins met aardappel duiten en speel op die manier alle mogelijkheden vrij.

  • Heb je het Upjers spellen portaal al ontdekt?
  • Meer dan 30 online spellen direct in je browser!
  • Eenmalig aanmelden en zonder downloads spelen!

Screenshot 4
Screenshot 5

Gratis spellen van Upjers

Sinds 2006 ontwikkeld de Bambergse spel ontwikkelaar Upjers zogenoemde browsergames. Dit zijn gratis spellen die zich direct via een browser laten spelen zonder download en installatie. Op die manier kan iedereen kosteloos meespelen en een fascinerende boerderij wereld ontdekken.

Forum - My Free Farm