My Free Farm - Het idee van browser games

Browsergames van Upjers

My Free Farm – Browsergames rondom de boerderij

In de leuke browsergame My Free Farm bouwt de speler een eigen boerderij op. Hij bewerkt zijn akker, verbouwt groente en fruit, verzorgt dieren en ontdekt de vele mogelijkheden van het boerderij spel. My Free Farm biedt veel speelplezier op een idyllische boerderij.


My Free Farm

Baas over je eigen grond

My Free Farm laat kinderdromen uitkomen: Iedereen die ooit van een eigen boerderij gedroomd heeft zal in deze browsergame zijn hart op kunnen halen.

Niet alleen voor diervrienden

Natuurlijk behoord een stal vol met dieren bij de boerderij droom. Maar het verzorgen van koeien, kippen, geiten en siervissen is ook in een browsergame hard werken!

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Online-Schapen

Zonder akkers gebeurd er niks!

Om de monden van de hongerige medebewoners te voeden moet de browsergamer voedsel productie organiseren. Dit is het makkelijkste door een akker te bouwen en hier groente en fruit op te verbouwen. Alle dieren hebben hun eigen voer en produceren alleen producten als ze voldoende eten hebben. Als een boer zijn vee bijvoert zal dit leiden tot snellere producties voor bijvoorbeeld melk en wol. Reden genoeg om de voedselvoorziening in het browserspel vanaf het begin af aan op orde te hebben.

Een browsergame zet boeren in het zonnetje

Dankzij deze browsergame ontdekken steeds meer spelers wat het is om boer te zijn. Het succes van My Free Farm heeft online boerderijspellen populair gemaakt. Natuurlijk ondersteund het browserspel ook de interactie tussen vrienden en concurrenten. Tevens zijn er vele quests die een flinke uitdaging vormen.

  • Helemaal gratis Browser games
  • Mooie grafische elementen
  • MyFreeFarm is het originele boerderij spel in je browser

Screenshot 4
Screenshot 5

Browsergames van Upjers

Browsergames, zo worden online spelletjes die zich zonder download of installatie laten spelen genoemd. Het enige dat je nodig hebt is een browser (zoals Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox etc.). De Bambergse online spel ontwikkelaar Upjers maakt sinds 2006 browsergames.